Meld en feil

Har du oppdaget en feil? Er det noe som ikke ser ut som det skal eller burde? Fyll ut skjemaet under, så får styret og vaktmester beskjed om dette og vil se på det så raskt som mulig.

Feil i fellesområder relatert til det elektriske anlegget (strømbrudd, løse ledninger/deksler o.l) og vann og avløp (kraner som drypper, avløp som lekker, vanngjennomtrengning o.l) ønsker vi meldt så raskt som mulig til vaktmester eller styret.

Utenom vaktmesters telefontid må andelseier/beboer selv besørge utbedring/skadebegrensning ved nødvendig tiltak eller å kontakte fagpersonell. Styret og vaktmester skal uten unødvendig opphold varsles skriftlig om forholdet.

Utenom vaktmesters og styreleders telefontid har vi følgende anbefalinger:

Vannlekkasje fra rør:
Ta kontakt med et rørleggerfirma som har døgnvakt. Disse har også som regel samarbeidspartnere hvis de ikke har anledning til å hjelpe.

Vanninntrengning fra utsiden
Kontakt en blikkenslager / taktekker, eller snekkerfirma med døgnvakt.

Strømbrudd eller annet relatert til elektriske installasjoner
Kontakt et elektrikerfirma med døgnvakt

Låst ute av leilighet
Kontakt en låsesmed med døgnvakt.

Garasjeport i felles garasjeanlegg som ikke går opp
Fristil motor på porten og løft porten opp manuelt. Ved siden av panelet for å betjene porten ligger brukerveiledning for porten. Se i denne for hvordan å fristille motor.
Om vinteren er det viktig at porten også lukkes igjen etter at man har kjørt ut/inn, ellers kan vannrør og andre installasjoner fryse!

Feil på TV-anlegg eller internettjenester meldes til våre tjenesteleverandører på dette.

Feil på gatebelysning meldes direkte til Oslo kommune

Alt annet kan meldes i kontaktskjemaet under.

Felter markert med * er obligatoriske felter

Ved å sende inn dette skjemaet aksepterer jeg at mine opplysninger (navn, e-postadresse og telefonnummer) sendes til styret og vaktmester i Lutvannkollen Borettslag.