Infoskriv November 2023

ENDRING FELLESKOSTNADER
Felleskostnadene øker med 9% fra 01.01.2024

FELLES LADESTASJONER
Styret har begynt prosessen med å gjøre om felles ladestasjoner for beboere til ladestasjoner for gjester, som vedtatt på tidligere generalforsamling. Grunnet dette vil det fra dags dato ikke være mulig å inngå ny avtale om å lade på disse stasjonene.

Mer informasjon om omgjøring av ladestasjonene til gjestelading vil bli informert om senere.

UTBYGGING LUTVANN LEIR
Forsvarsbygg har varslet om ytterligere utbygging i Lutvann leir. Plassering av nye bygg vil ta bortimot all sol fra nærliggende rekkehus. De planlegger også å bygge ut for flere biler – noe som medfører større trafikk.

Varselet i sin helhet finner du her. Se kart på side 27 av 39 (side 25 av 36 i detaljreguleringen) i dokumentet som åpnes når du trykker på lenken. Der vises områder det kan bygges på. 2 av disse områdene vil påvirke oss veldig mye.

Vi er avhengig av tilbakemeldinger / synspunkter fra dere beboere på dette varselet , og ber om dette til styret på e-post innen 8. desember. Du kan også si din mening direkte til prosjektet ved å gå trykke her!

HVA GJØR DU NÅR UHELLET ER UTE
Det har kommet spørsmål om hva man skal gjøre hvis uhellet er ute og vaktmester eller styret ikke er tilgjengelig. Under er hva styret ser som fornuftige kontaktpunkter.

 • Vannlekkasje fra rør:
  Ta kontakt med et rørleggerfirma som har døgnvakt. Disse har også som regel samarbeidspartnere hvis de ikke har anledning til å hjelpe.
 • Vanninntrengning fra utsiden
  Kontakt en blikkenslager / taktekker, eller snekkerfirma med døgnvakt.
 • Strømbrudd eller annet relatert til elektriske installasjoner
  Kontakt et elektrikerfirma med døgnvakt
 • Låst ute av leilighet
  Kontakt en låsesmed med døgnvakt.