Infoskriv Desember 2022

TV-AVTALE
Prisen for TV-avtalen øker til kr. 369,- per måned fra 1. mars 2023. 

UTVIDET PARKERING I FORBINDELSE MED JULEN
Som tidligere år utvider vi parkeringen for gjester i forbindelse. Hvis gjesteparkering er full kan følgende steder benyttes (med de forbehold som nevnt) i perioden 22. desember 2023 til 2. januar 2023.

  • Snuplassen foran Lindebergåsen 47B
  • Gressplen bak Ole Reistads vei 5

Gjesteparkering skal primært benyttes og fylles opp! Det må parkeres fornuftig slik at det blir plass til flest mulig.

SNØ PÅ BALKONGER
Ved snøfall må alle sørge for å fjerne snø fra balkongene som mulig.

JULETRÆR
Juletrær som skal kastes kan legges på gressplen ved gjesteparkeringen i
Ole Reistads vei. Frist for dette er 8. januar 2023.

MATFETT & GAVEPAPIR
Julen er synonymt med mat, gjerne fet mat. Det er viktig at dette fettet ikke blir skylt ned i avløp (vask, toalett m.m), men settes til side i en bolle e.l til det har stivnet, og så kastes som matavfall (grønn pose)! 

Billig, glanset gavepapir kan ikke gjenvinnes og skal kastes i restavfallet. Gråpapir og avispapir, med eller uten farge og mønster, kan sorteres sammen med papiret. Alt gavebånd skal i restavfallet.

JULEFERIE
Styret har juleferie f.o.m torsdag 22. desember 2022 t.o.m søndag 1. januar 2023. I denne perioden kan det ikke forventes svar på e-post. Ved kritiske henvendelser (vannlekkasjer, åpne garasjeporter o.l), vennligst ta kontakt med oss per telefon. 

SIKRINGSSKAP I REKKEHUS MED MULIG FEIL
Det planlegges utbedring av sikringsskap f.o.m mandag i uke 3. Det blir arbeider hos alle, da det i tillegg til å være bestilt utbedring av de som har feil så blir det montert overlastvern og overspenningsvern hos alle. 

Vi ønsker alle en God Jul & Godt Nytt År!