Infoskriv April 2023

GENERALFORSAMLING 2023
Vi ønsker velkommen til årets generalforsamling 17. april, 18:00 i borettslagets fellesrom i Ole Reistads vei 7.

Registreringen begynner kl. 17:30 og vi ber om at det møtes opp på dette tidspunktet slik at vi kan påbegynne selve seansen kl. 18:00

Husk å ta med utfylt registreringsblankett!

INFORMASJONSMØTE
Grunnet påske og annen møteaktivitet før generalforsamlingen har vi år ikke mulighet til å gjennomføre informasjonsmøte i forkant av generalforsamlingen. 

Hvis du har spesifikke spørsmål du vil stille om noen saker eller andre punkter i innkallingen, så er du velkommen til å sende oss disse på e-post, og vi vil besvare disse underveis på generalforsamlingen. 

PÅSKEFERIE
Styret har påskeferie f.o.m torsdag 6. april t.o.m mandag 10. april. Henvendelser som gjøres i denne perioden kan ikke forventes å bli besvart. 

Vaktmester har påskeferie f.o.m onsdag 5. april t.o.m 17. april. Henvendelser som gjøres i denne perioden kan ikke forventes å bli besvart. 

DUGNAD & CONTAINER
Container settes ut fredag 22. april. Disse blir stående til 2. mai. Ikke overfyll containerne, og ikke sett på siden. Tømming blir bestilt fortløpende. SE OPPSLAG VED CONTAINER FOR HVA SOM KAN KASTES! Container for hageavfall og jord settes på ballbanen. 

Vi kan igjen invitere til dugnad. Det blir på følgende dager (væravhengig):

  • Mandag 24. april, kl. 18:00: Ole Reistads vei 21-45
  • Tirsdag 25. april, kl. 18:00: Ole Reistads vei 1-11
  • Onsdag 26. april, kl. 18:00: Lindebergåsen 45-49

Vel møtt!