Infoskriv Desember 2020

BYTTE AV HOVEDTAVLE I OLE REISTADS VEI 5
I forbindelse med å avdekke problemer med ladeanlegg til Circle K ser vi oss nødt til å gå til det skritt å bytte hovedtavlen i Ole Reistads vei 5. Dette vil gjennomføres 6. januar 2021. I perioden tavlen skiftes vil internettforbindelsen til borettslaget være nede.

UTVIDET PARKERING I FORBINDELSE MED JULEN
Som tidligere år utvider vi parkeringen for gjester. Hvis gjesteparkering er full kan følgende steder benyttes (med de forbehold som nevnt)

  • Ballbanen – så lenge det ikke er lagt is på denne
  • Snuplassen foran Lindebergåsen 47B

SNØ PÅ BALKONGER
Ved snøfall vennligst sørg for å fjerne snø fra balkongene!

JULETRÆR
Juletrær som skal kastes legges på gressplen ved gjesteparkeringen (motsatt side av veien for informasjonsskiltet) innen 17. januar 2021

STØY
Styret har den siste tiden fått en del henvendelser om at stilletiden i husordensreglementet, se våre hjemmesider, ikke overholdes. Vi ber alle passe på at disse tidene overholdes!

MATFETT
Julen er synonymt med mat, gjerne fet mat. Det er viktig at dette fettet ikke blir skylt ned i avløp (vask, toalett m.m), men settes til side i en bolle e.l til det har stivnet, og så kastes som matavfall (grønn pose)!

JULEFERIE
Styret har juleferie f.o.m mandag 20. desember 2020 t.o.m søndag 3. januar 2021. I denne perioden kan det ikke forventes svar på e-post. Ved kritiske henvendelser (vannlekkasjer, åpne garasjeporter o.l), vennligst ta kontakt med oss per telefon.