Infoskriv Januar 2021

BYTTE AV HOVEDTAVLE
Bytte av hovedtavlen i Ole Reistads vei 5 gjøres onsdag 20. januar 2020 fra kl. 08:00. Vi vil besørge aggregat som skal forsyne strøm til varmtvannsberedere som forsyner Ole Reistads vei 3 og Ole Reistads vei 5. Det kan forekomme noe støy fra aggregatet. 

OBS! OBS! Internett i HELE borettslaget vil være UTE AV DRIFT 
onsdag 20. januar 2021 fra 08:00 og til arbeidet med å
skifte hovedtavlen i Ole Reistads vei 5 er ferdig!

GENERALFORSAMLING 2021
Generalforsamlingen i 2021 vil avholdes onsdag 5. mai 2021. Innkalling vil deles ut ca. 14-20 dager før.

Saker som ønskes fremmet til generalforsamlingen må være styret i hende innen mandag 1. mars 2021

VALGKOMITEÉNS ARBEID
Valgkomiteén har begynt sitt arbeid med å finne kandidater til forskjellig verv (styreleder, styremedlem, varamedlem, Velferds- og miljøutvalget) som skal fremlegges for Generalforsamlingen i mai. 

Ønsker du å gjøre en forskjell og gjøre en innsats for borettslaget? Da oppfordres du til å melde deg som kandidat per e-post til Knut Erik Borgen på knutbo@gmail.com og Fritz Albregtsen fritz@ifi.uio.no

Spørsmål om de forskjellige vervene kan stilles til styret!

PAKKEBOKS
Borettslaget har fått Posten Pakkeboks ved enden av garasjerekken som er ved gjesteparkeringen. Mange nettbutikker m.fl tilbyr levering til denne Posten Pakkebokser, så dette er et godt tilbud ved levering av mindre pakker. Mer informasjon finnes på www.posten.no 

BILER PÅ TOMGANG
Styret har fått noen henvendelser om biler på tomgang i garasjer. Vi gjør oppmerksom på at dette ikke skal forekomme!

STRØM FRA SIKRINGSSKAP I GARASJER
Styret har fått noen henvendelser om at det er trukket strøm fra sikringsskap i felles garasjeanlegg for å lade biler e.l Vi gjør atter en gang oppmerksom på at dette ikke er tillatt!